Nitrile handschoen, Large (Ongepoederd, Blauw)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 8,50 Excl. btw

Doosje a 100 stuks
(Ongepoederd, Blauw)

Niet op voorraad
Levertijd:
HELAAS, MOMENTEEL NIET LEVERBAAR
Artikelnummer:
8602202L

Nitrile handschoen, Large (Ongepoederd, Blauw) - 100 stuks 

Met deze ongepoederde nitril onderzoekshandschoenen wordt voedselveilig werken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Ongepoederd
Deze poedervrije blauwe handschoenen van nitril kunnen een goed alternatief zijn als je allergisch bent voor latex en/of als je overgevoelig bent voor poeder in handschoenen. Ze zijn ontwikkeld voor eenmalig gebruik en zorgen voor een optimale bescherming van je handen, de producten en de omgeving.

Ideale bescherming
De comfortabele, zeer elastische kwaliteitshandschoenen beschikken over een prima pasvorm en een goed rekvermogen. Ze passen zowel aan de linker- als aan de rechterhand en zijn bijzonder geschikt voor medische doeleinden (niet steriel), de voedingsindustrie en de schoonmaaksector.

Bij voedingsmiddelen
De kleur blauw biedt extra bescherming bij de bereiding van voedsel, aangezien voedingsmiddelen van nature niet blauw zijn. Als bijvoorbeeld bij het snijden van voedsel een stukje handschoen loskomt, is dit goed zichtbaar en kan het direct worden verwijderd.

Diverse maten en kleuren
Nitril handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren en worden geleverd in een handige dispenserdoos. Dankzij de variëteit aan kleuren kun je deze handschoenen inpassen in een kleurencoderingssysteem om zo eenvoudig de kans op kruisbesmetting tussen verschillende afdelingen te minimaliseren.

Voedselveilig werken
Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x