Verzenden & Retourneren

Binnen Nederland Verzendkosten
Bestelling onder de € 75,- ex.btw € 4,95 ex.btw
Bestelling boven de € 75,- ex.btw Gratis
Afhalen in onze winkel Gratis
 
Naar België & Duitsland Verzendkosten 
Bestelling onder de € 75,- ex.btw
Bestelling boven de € 75,- ex.btw
€ 5,95 ex.btw 
Gratis

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien De Bever Schoonmaak Groothandel reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren/Afkoelperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen, ongeopend in orginele staat, dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. De Bever Schoonmaak Groothandel zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen per mail aan De Bever Schoonmaak Groothandel kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan De Bever Schoonmaak Groothandel heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 3 werkdagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
De Bever Schoonmaak Groothandel
Molenwerf 7-b
1911 DB UITGEEST
NEDERLAND

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x